diplomski rad
Nutritivne karakteristike kamenice (Ostrea edulis) nakon primjene individualnog brzog zamrzavanja (IQF) pri različitim periodima i temperaturama skladištenja

Balenović, Matea
Sveučilište u Zadru
Odjel za ekologiju, agronomiju i akvakulturu

Citirajte ovaj rad

Balenović, M. (2024). Nutritivne karakteristike kamenice (Ostrea edulis) nakon primjene individualnog brzog zamrzavanja (IQF) pri različitim periodima i temperaturama skladištenja (Diplomski rad). Zadar: Sveučilište u Zadru. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:162:083287

Balenović, Matea. "Nutritivne karakteristike kamenice (Ostrea edulis) nakon primjene individualnog brzog zamrzavanja (IQF) pri različitim periodima i temperaturama skladištenja." Diplomski rad, Sveučilište u Zadru, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:162:083287

Balenović, Matea. "Nutritivne karakteristike kamenice (Ostrea edulis) nakon primjene individualnog brzog zamrzavanja (IQF) pri različitim periodima i temperaturama skladištenja." Diplomski rad, Sveučilište u Zadru, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:162:083287

Balenović, M. (2024). 'Nutritivne karakteristike kamenice (Ostrea edulis) nakon primjene individualnog brzog zamrzavanja (IQF) pri različitim periodima i temperaturama skladištenja', Diplomski rad, Sveučilište u Zadru, citirano: 05.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:162:083287

Balenović M. Nutritivne karakteristike kamenice (Ostrea edulis) nakon primjene individualnog brzog zamrzavanja (IQF) pri različitim periodima i temperaturama skladištenja [Diplomski rad]. Zadar: Sveučilište u Zadru; 2024 [pristupljeno 05.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:162:083287

M. Balenović, "Nutritivne karakteristike kamenice (Ostrea edulis) nakon primjene individualnog brzog zamrzavanja (IQF) pri različitim periodima i temperaturama skladištenja", Diplomski rad, Sveučilište u Zadru, Zadar, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:162:083287

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.