završni rad
Biološke osobine sorata breskve (Prunus persica (L.) Batsch) u suvremenom uzgoju

Tina Vuletić (2016)
Sveučilište u Zadru
Odjel za ekologiju, agronomiju i akvakulturu
Citirajte ovaj rad

Vuletić, T. (2016). Biološke osobine sorata breskve (Prunus persica (L.) Batsch) u suvremenom uzgoju (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:162:989066

Vuletić, Tina. "Biološke osobine sorata breskve (Prunus persica (L.) Batsch) u suvremenom uzgoju." Završni rad, Sveučilište u Zadru, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:162:989066

Vuletić, Tina. "Biološke osobine sorata breskve (Prunus persica (L.) Batsch) u suvremenom uzgoju." Završni rad, Sveučilište u Zadru, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:162:989066

Vuletić, T. (2016). 'Biološke osobine sorata breskve (Prunus persica (L.) Batsch) u suvremenom uzgoju', Završni rad, Sveučilište u Zadru, citirano: 17.10.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:162:989066

Vuletić T. Biološke osobine sorata breskve (Prunus persica (L.) Batsch) u suvremenom uzgoju [Završni rad]. Zadar: Sveučilište u Zadru; 2016 [pristupljeno 17.10.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:162:989066

T. Vuletić, "Biološke osobine sorata breskve (Prunus persica (L.) Batsch) u suvremenom uzgoju", Završni rad, Sveučilište u Zadru, Zadar, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:162:989066