Sveučilište u Zadru Odjel za ekologiju, agronomiju i akvakulturu
Citirajte ovaj rad
Pešut, A. (2023). Utjecaj količine ulova i uvjeta za vrijeme iskrcaja i prijevoza na kvalitetu smrznute IQF srdele (Sardina pilchardus) (Diplomski rad). Zadar: Sveučilište u Zadru. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:162:018167
Pešut, Ante. "Utjecaj količine ulova i uvjeta za vrijeme iskrcaja i prijevoza na kvalitetu smrznute IQF srdele (Sardina pilchardus)." Diplomski rad, Sveučilište u Zadru, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:162:018167
Pešut, Ante. "Utjecaj količine ulova i uvjeta za vrijeme iskrcaja i prijevoza na kvalitetu smrznute IQF srdele (Sardina pilchardus)." Diplomski rad, Sveučilište u Zadru, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:162:018167
Pešut, A. (2023). 'Utjecaj količine ulova i uvjeta za vrijeme iskrcaja i prijevoza na kvalitetu smrznute IQF srdele (Sardina pilchardus)', Diplomski rad, Sveučilište u Zadru, citirano: 18.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:162:018167
Pešut A. Utjecaj količine ulova i uvjeta za vrijeme iskrcaja i prijevoza na kvalitetu smrznute IQF srdele (Sardina pilchardus) [Diplomski rad]. Zadar: Sveučilište u Zadru; 2023 [pristupljeno 18.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:162:018167
A. Pešut, "Utjecaj količine ulova i uvjeta za vrijeme iskrcaja i prijevoza na kvalitetu smrznute IQF srdele (Sardina pilchardus)", Diplomski rad, Sveučilište u Zadru, Zadar, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:162:018167