University of Zadar Department of Ecology, Agronomy and Aquaculture
Cite this document
Pešut, A. (2023). Utjecaj količine ulova i uvjeta za vrijeme iskrcaja i prijevoza na kvalitetu smrznute IQF srdele (Sardina pilchardus) (Master's thesis). Zadar: University of Zadar. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:162:018167
Pešut, Ante. "Utjecaj količine ulova i uvjeta za vrijeme iskrcaja i prijevoza na kvalitetu smrznute IQF srdele (Sardina pilchardus)." Master's thesis, University of Zadar, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:162:018167
Pešut, Ante. "Utjecaj količine ulova i uvjeta za vrijeme iskrcaja i prijevoza na kvalitetu smrznute IQF srdele (Sardina pilchardus)." Master's thesis, University of Zadar, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:162:018167
Pešut, A. (2023). 'Utjecaj količine ulova i uvjeta za vrijeme iskrcaja i prijevoza na kvalitetu smrznute IQF srdele (Sardina pilchardus)', Master's thesis, University of Zadar, accessed 30 December 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:162:018167
Pešut A. Utjecaj količine ulova i uvjeta za vrijeme iskrcaja i prijevoza na kvalitetu smrznute IQF srdele (Sardina pilchardus) [Master's thesis]. Zadar: University of Zadar; 2023 [cited 2024 December 30] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:162:018167
A. Pešut, "Utjecaj količine ulova i uvjeta za vrijeme iskrcaja i prijevoza na kvalitetu smrznute IQF srdele (Sardina pilchardus)", Master's thesis, University of Zadar, Zadar, 2023. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:162:018167