Sveučilište u Zadru Odjel za turizam i komunikacijske znanosti
Citirajte ovaj rad
Vego, K. (2023). Obilježja gastrokulturne ponude u hotelijerstvu Hercegovine (Završni rad). Zadar: Sveučilište u Zadru. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:162:201354
Vego, Karla. "Obilježja gastrokulturne ponude u hotelijerstvu Hercegovine." Završni rad, Sveučilište u Zadru, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:162:201354
Vego, Karla. "Obilježja gastrokulturne ponude u hotelijerstvu Hercegovine." Završni rad, Sveučilište u Zadru, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:162:201354
Vego, K. (2023). 'Obilježja gastrokulturne ponude u hotelijerstvu Hercegovine', Završni rad, Sveučilište u Zadru, citirano: 20.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:162:201354
Vego K. Obilježja gastrokulturne ponude u hotelijerstvu Hercegovine [Završni rad]. Zadar: Sveučilište u Zadru; 2023 [pristupljeno 20.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:162:201354
K. Vego, "Obilježja gastrokulturne ponude u hotelijerstvu Hercegovine", Završni rad, Sveučilište u Zadru, Zadar, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:162:201354