Sveučilište u Zadru Odjel za turizam i komunikacijske znanosti
Citirajte ovaj rad
Lukač, I. (2023). Turistička valorizacija gastronomske baštine trogirskog kraja (Diplomski rad). Zadar: Sveučilište u Zadru. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:162:257037
Lukač, Iva. "Turistička valorizacija gastronomske baštine trogirskog kraja." Diplomski rad, Sveučilište u Zadru, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:162:257037
Lukač, Iva. "Turistička valorizacija gastronomske baštine trogirskog kraja." Diplomski rad, Sveučilište u Zadru, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:162:257037
Lukač, I. (2023). 'Turistička valorizacija gastronomske baštine trogirskog kraja', Diplomski rad, Sveučilište u Zadru, citirano: 20.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:162:257037
Lukač I. Turistička valorizacija gastronomske baštine trogirskog kraja [Diplomski rad]. Zadar: Sveučilište u Zadru; 2023 [pristupljeno 20.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:162:257037
I. Lukač, "Turistička valorizacija gastronomske baštine trogirskog kraja", Diplomski rad, Sveučilište u Zadru, Zadar, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:162:257037