Sveučilište u Zadru Odjel za turizam i komunikacijske znanosti
Citirajte ovaj rad
Herceg, L. (2023). Uloga gastronomske kulture u turističkoj ponudi Hercegovine (Diplomski rad). Zadar: Sveučilište u Zadru. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:162:872481
Herceg, Luka. "Uloga gastronomske kulture u turističkoj ponudi Hercegovine." Diplomski rad, Sveučilište u Zadru, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:162:872481
Herceg, Luka. "Uloga gastronomske kulture u turističkoj ponudi Hercegovine." Diplomski rad, Sveučilište u Zadru, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:162:872481
Herceg, L. (2023). 'Uloga gastronomske kulture u turističkoj ponudi Hercegovine', Diplomski rad, Sveučilište u Zadru, citirano: 03.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:162:872481
Herceg L. Uloga gastronomske kulture u turističkoj ponudi Hercegovine [Diplomski rad]. Zadar: Sveučilište u Zadru; 2023 [pristupljeno 03.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:162:872481
L. Herceg, "Uloga gastronomske kulture u turističkoj ponudi Hercegovine", Diplomski rad, Sveučilište u Zadru, Zadar, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:162:872481