diplomski rad
Uloga gastronomske kulture u turističkoj ponudi Hercegovine

Herceg, Luka
Sveučilište u Zadru
Odjel za turizam i komunikacijske znanosti

Citirajte ovaj rad

Herceg, L. (2023). Uloga gastronomske kulture u turističkoj ponudi Hercegovine (Diplomski rad). Zadar: Sveučilište u Zadru. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:162:872481

Herceg, Luka. "Uloga gastronomske kulture u turističkoj ponudi Hercegovine." Diplomski rad, Sveučilište u Zadru, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:162:872481

Herceg, Luka. "Uloga gastronomske kulture u turističkoj ponudi Hercegovine." Diplomski rad, Sveučilište u Zadru, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:162:872481

Herceg, L. (2023). 'Uloga gastronomske kulture u turističkoj ponudi Hercegovine', Diplomski rad, Sveučilište u Zadru, citirano: 09.02.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:162:872481

Herceg L. Uloga gastronomske kulture u turističkoj ponudi Hercegovine [Diplomski rad]. Zadar: Sveučilište u Zadru; 2023 [pristupljeno 09.02.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:162:872481

L. Herceg, "Uloga gastronomske kulture u turističkoj ponudi Hercegovine", Diplomski rad, Sveučilište u Zadru, Zadar, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:162:872481

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.