Sveučilište u Zadru Odjel za informacijske znanosti
Citirajte ovaj rad
Profaca, D. (2021). Tradicionalna prehrana kao dio nematerijalne kulturne baštine u narodnim knjižnicama u Hrvatskoj (Diplomski rad). Zadar: Sveučilište u Zadru. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:162:021189
Profaca, Dorotea. "Tradicionalna prehrana kao dio nematerijalne kulturne baštine u narodnim knjižnicama u Hrvatskoj." Diplomski rad, Sveučilište u Zadru, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:162:021189
Profaca, Dorotea. "Tradicionalna prehrana kao dio nematerijalne kulturne baštine u narodnim knjižnicama u Hrvatskoj." Diplomski rad, Sveučilište u Zadru, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:162:021189
Profaca, D. (2021). 'Tradicionalna prehrana kao dio nematerijalne kulturne baštine u narodnim knjižnicama u Hrvatskoj', Diplomski rad, Sveučilište u Zadru, citirano: 28.09.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:162:021189
Profaca D. Tradicionalna prehrana kao dio nematerijalne kulturne baštine u narodnim knjižnicama u Hrvatskoj [Diplomski rad]. Zadar: Sveučilište u Zadru; 2021 [pristupljeno 28.09.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:162:021189
D. Profaca, "Tradicionalna prehrana kao dio nematerijalne kulturne baštine u narodnim knjižnicama u Hrvatskoj", Diplomski rad, Sveučilište u Zadru, Zadar, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:162:021189