Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
(Ne)inovativnost u gastronomiji: studija slučaja Zadar

Antonija Jurjević (2019)
Sveučilište u Zadru
Odjel za turizam i komunikacijske znanosti
Citirajte ovaj rad

Jurjević, A. (2019). (Ne)inovativnost u gastronomiji: studija slučaja Zadar (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:162:347241

Jurjević, Antonija. "(Ne)inovativnost u gastronomiji: studija slučaja Zadar." Diplomski rad, Sveučilište u Zadru, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:162:347241

Jurjević, Antonija. "(Ne)inovativnost u gastronomiji: studija slučaja Zadar." Diplomski rad, Sveučilište u Zadru, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:162:347241

Jurjević, A. (2019). '(Ne)inovativnost u gastronomiji: studija slučaja Zadar', Diplomski rad, Sveučilište u Zadru, citirano: 23.01.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:162:347241

Jurjević A. (Ne)inovativnost u gastronomiji: studija slučaja Zadar [Diplomski rad]. Zadar: Sveučilište u Zadru; 2019 [pristupljeno 23.01.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:162:347241

A. Jurjević, "(Ne)inovativnost u gastronomiji: studija slučaja Zadar", Diplomski rad, Sveučilište u Zadru, Zadar, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:162:347241

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.