Sveučilište u Zadru Odjel za turizam i komunikacijske znanosti
Citirajte ovaj rad
Samarđić, K. (2017). Brenidranje gastronomije Like na primjeru ličkog krumpira (Diplomski rad). Zadar: Sveučilište u Zadru. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:162:627976
Samarđić, Karla. "Brenidranje gastronomije Like na primjeru ličkog krumpira." Diplomski rad, Sveučilište u Zadru, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:162:627976
Samarđić, Karla. "Brenidranje gastronomije Like na primjeru ličkog krumpira." Diplomski rad, Sveučilište u Zadru, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:162:627976
Samarđić, K. (2017). 'Brenidranje gastronomije Like na primjeru ličkog krumpira', Diplomski rad, Sveučilište u Zadru, citirano: 20.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:162:627976
Samarđić K. Brenidranje gastronomije Like na primjeru ličkog krumpira [Diplomski rad]. Zadar: Sveučilište u Zadru; 2017 [pristupljeno 20.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:162:627976
K. Samarđić, "Brenidranje gastronomije Like na primjeru ličkog krumpira", Diplomski rad, Sveučilište u Zadru, Zadar, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:162:627976