prikaz prve stranice dokumenta Brenidranje gastronomije Like na primjeru ličkog krumpira
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Brenidranje gastronomije Like na primjeru ličkog krumpira

Samarđić, Karla
Sveučilište u Zadru
Odjel za turizam i komunikacijske znanosti

Citirajte ovaj rad

Samarđić, K. (2017). Brenidranje gastronomije Like na primjeru ličkog krumpira (Diplomski rad). Zadar: Sveučilište u Zadru. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:162:627976

Samarđić, Karla. "Brenidranje gastronomije Like na primjeru ličkog krumpira." Diplomski rad, Sveučilište u Zadru, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:162:627976

Samarđić, Karla. "Brenidranje gastronomije Like na primjeru ličkog krumpira." Diplomski rad, Sveučilište u Zadru, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:162:627976

Samarđić, K. (2017). 'Brenidranje gastronomije Like na primjeru ličkog krumpira', Diplomski rad, Sveučilište u Zadru, citirano: 20.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:162:627976

Samarđić K. Brenidranje gastronomije Like na primjeru ličkog krumpira [Diplomski rad]. Zadar: Sveučilište u Zadru; 2017 [pristupljeno 20.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:162:627976

K. Samarđić, "Brenidranje gastronomije Like na primjeru ličkog krumpira", Diplomski rad, Sveučilište u Zadru, Zadar, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:162:627976

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.