Sveučilište u Zadru Odjel za turizam i komunikacijske znanosti
Citirajte ovaj rad
Pavlić, D. (2023). Gastronomija Gorskog kotara i njezina uloga u turističkoj ponudi (Diplomski rad). Zadar: Sveučilište u Zadru. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:162:393879
Pavlić, Dolores. "Gastronomija Gorskog kotara i njezina uloga u turističkoj ponudi." Diplomski rad, Sveučilište u Zadru, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:162:393879
Pavlić, Dolores. "Gastronomija Gorskog kotara i njezina uloga u turističkoj ponudi." Diplomski rad, Sveučilište u Zadru, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:162:393879
Pavlić, D. (2023). 'Gastronomija Gorskog kotara i njezina uloga u turističkoj ponudi', Diplomski rad, Sveučilište u Zadru, citirano: 20.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:162:393879
Pavlić D. Gastronomija Gorskog kotara i njezina uloga u turističkoj ponudi [Diplomski rad]. Zadar: Sveučilište u Zadru; 2023 [pristupljeno 20.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:162:393879
D. Pavlić, "Gastronomija Gorskog kotara i njezina uloga u turističkoj ponudi", Diplomski rad, Sveučilište u Zadru, Zadar, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:162:393879