Sveučilište u Zadru Odjel za turizam i komunikacijske znanosti
Citirajte ovaj rad
Jurjević, A. (2019). (Ne)inovativnost u gastronomiji: studija slučaja Zadar (Diplomski rad). Zadar: Sveučilište u Zadru. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:162:347241
Jurjević, Antonija. "(Ne)inovativnost u gastronomiji: studija slučaja Zadar." Diplomski rad, Sveučilište u Zadru, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:162:347241
Jurjević, Antonija. "(Ne)inovativnost u gastronomiji: studija slučaja Zadar." Diplomski rad, Sveučilište u Zadru, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:162:347241
Jurjević, A. (2019). '(Ne)inovativnost u gastronomiji: studija slučaja Zadar', Diplomski rad, Sveučilište u Zadru, citirano: 28.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:162:347241
Jurjević A. (Ne)inovativnost u gastronomiji: studija slučaja Zadar [Diplomski rad]. Zadar: Sveučilište u Zadru; 2019 [pristupljeno 28.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:162:347241
A. Jurjević, "(Ne)inovativnost u gastronomiji: studija slučaja Zadar", Diplomski rad, Sveučilište u Zadru, Zadar, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:162:347241