Zrilić, I. (2024). Lean i Kaizen metodologija u prehrambenoj industriji (Diplomski rad). Zadar: Sveučilište u Zadru. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:162:425735
Zrilić, Ivana. "Lean i Kaizen metodologija u prehrambenoj industriji." Diplomski rad, Sveučilište u Zadru, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:162:425735
Zrilić, Ivana. "Lean i Kaizen metodologija u prehrambenoj industriji." Diplomski rad, Sveučilište u Zadru, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:162:425735
Zrilić, I. (2024). 'Lean i Kaizen metodologija u prehrambenoj industriji', Diplomski rad, Sveučilište u Zadru, citirano: 19.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:162:425735
Zrilić I. Lean i Kaizen metodologija u prehrambenoj industriji [Diplomski rad]. Zadar: Sveučilište u Zadru; 2024 [pristupljeno 19.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:162:425735
I. Zrilić, "Lean i Kaizen metodologija u prehrambenoj industriji", Diplomski rad, Sveučilište u Zadru, Zadar, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:162:425735