Sveučilište u Zadru Odjel za turizam i komunikacijske znanosti
Citirajte ovaj rad
Sedlar, M. (2024). Mogućnosti za turističku valorizaciju enološke i gastronomske baštine Varaždinske županije (Diplomski rad). Zadar: Sveučilište u Zadru. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:162:169850
Sedlar, Marta. "Mogućnosti za turističku valorizaciju enološke i gastronomske baštine Varaždinske županije." Diplomski rad, Sveučilište u Zadru, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:162:169850
Sedlar, Marta. "Mogućnosti za turističku valorizaciju enološke i gastronomske baštine Varaždinske županije." Diplomski rad, Sveučilište u Zadru, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:162:169850
Sedlar, M. (2024). 'Mogućnosti za turističku valorizaciju enološke i gastronomske baštine Varaždinske županije', Diplomski rad, Sveučilište u Zadru, citirano: 19.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:162:169850
Sedlar M. Mogućnosti za turističku valorizaciju enološke i gastronomske baštine Varaždinske županije [Diplomski rad]. Zadar: Sveučilište u Zadru; 2024 [pristupljeno 19.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:162:169850
M. Sedlar, "Mogućnosti za turističku valorizaciju enološke i gastronomske baštine Varaždinske županije", Diplomski rad, Sveučilište u Zadru, Zadar, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:162:169850