završni rad
Utjecaj vodenog ekstrakta tršlje (Pistacia lentiscus L.) i smrdljike (Pistacia terebinthus L.) na suzbijanje krumpirove zlatice (Leptinotarsa decemlineata)

Radišić, Nikolina
Sveučilište u Zadru
Odjel za ekologiju, agronomiju i akvakulturu

Citirajte ovaj rad

Radišić, N. (2021). Utjecaj vodenog ekstrakta tršlje (Pistacia lentiscus L.) i smrdljike (Pistacia terebinthus L.) na suzbijanje krumpirove zlatice (Leptinotarsa decemlineata) (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:162:503880

Radišić, Nikolina. "Utjecaj vodenog ekstrakta tršlje (Pistacia lentiscus L.) i smrdljike (Pistacia terebinthus L.) na suzbijanje krumpirove zlatice (Leptinotarsa decemlineata)." Završni rad, Sveučilište u Zadru, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:162:503880

Radišić, Nikolina. "Utjecaj vodenog ekstrakta tršlje (Pistacia lentiscus L.) i smrdljike (Pistacia terebinthus L.) na suzbijanje krumpirove zlatice (Leptinotarsa decemlineata)." Završni rad, Sveučilište u Zadru, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:162:503880

Radišić, N. (2021). 'Utjecaj vodenog ekstrakta tršlje (Pistacia lentiscus L.) i smrdljike (Pistacia terebinthus L.) na suzbijanje krumpirove zlatice (Leptinotarsa decemlineata)', Završni rad, Sveučilište u Zadru, citirano: 07.06.2022., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:162:503880

Radišić N. Utjecaj vodenog ekstrakta tršlje (Pistacia lentiscus L.) i smrdljike (Pistacia terebinthus L.) na suzbijanje krumpirove zlatice (Leptinotarsa decemlineata) [Završni rad]. Zadar: Sveučilište u Zadru; 2021 [pristupljeno 07.06.2022.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:162:503880

N. Radišić, "Utjecaj vodenog ekstrakta tršlje (Pistacia lentiscus L.) i smrdljike (Pistacia terebinthus L.) na suzbijanje krumpirove zlatice (Leptinotarsa decemlineata)", Završni rad, Sveučilište u Zadru, Zadar, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:162:503880

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.