Utjecaj vodenog ekstrakta tršlje (Pistacia lentiscus L.) i smrdljike (Pistacia terebinthus L.) na suzbijanje krumpirove zlatice (Leptinotarsa decemlineata)
Sveučilište u Zadru Odjel za ekologiju, agronomiju i akvakulturu
Citirajte ovaj rad
Radišić, N. (2021). Utjecaj vodenog ekstrakta tršlje (Pistacia lentiscus L.) i smrdljike (Pistacia terebinthus L.) na suzbijanje krumpirove zlatice (Leptinotarsa decemlineata) (Završni rad). Zadar: Sveučilište u Zadru. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:162:503880
Radišić, Nikolina. "Utjecaj vodenog ekstrakta tršlje (Pistacia lentiscus L.) i smrdljike (Pistacia terebinthus L.) na suzbijanje krumpirove zlatice (Leptinotarsa decemlineata)." Završni rad, Sveučilište u Zadru, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:162:503880
Radišić, Nikolina. "Utjecaj vodenog ekstrakta tršlje (Pistacia lentiscus L.) i smrdljike (Pistacia terebinthus L.) na suzbijanje krumpirove zlatice (Leptinotarsa decemlineata)." Završni rad, Sveučilište u Zadru, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:162:503880
Radišić, N. (2021). 'Utjecaj vodenog ekstrakta tršlje (Pistacia lentiscus L.) i smrdljike (Pistacia terebinthus L.) na suzbijanje krumpirove zlatice (Leptinotarsa decemlineata)', Završni rad, Sveučilište u Zadru, citirano: 19.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:162:503880
Radišić N. Utjecaj vodenog ekstrakta tršlje (Pistacia lentiscus L.) i smrdljike (Pistacia terebinthus L.) na suzbijanje krumpirove zlatice (Leptinotarsa decemlineata) [Završni rad]. Zadar: Sveučilište u Zadru; 2021 [pristupljeno 19.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:162:503880
N. Radišić, "Utjecaj vodenog ekstrakta tršlje (Pistacia lentiscus L.) i smrdljike (Pistacia terebinthus L.) na suzbijanje krumpirove zlatice (Leptinotarsa decemlineata)", Završni rad, Sveučilište u Zadru, Zadar, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:162:503880