diplomski rad
Mogućnosti za turističku valorizaciju gastrokulturne baštine Zadarske županije

Budan, Ivan
Sveučilište u Zadru
Odjel za turizam i komunikacijske znanosti

Citirajte ovaj rad

Budan, I. (2017). Mogućnosti za turističku valorizaciju gastrokulturne baštine Zadarske županije (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:162:081281

Budan, Ivan. "Mogućnosti za turističku valorizaciju gastrokulturne baštine Zadarske županije." Diplomski rad, Sveučilište u Zadru, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:162:081281

Budan, Ivan. "Mogućnosti za turističku valorizaciju gastrokulturne baštine Zadarske županije." Diplomski rad, Sveučilište u Zadru, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:162:081281

Budan, I. (2017). 'Mogućnosti za turističku valorizaciju gastrokulturne baštine Zadarske županije', Diplomski rad, Sveučilište u Zadru, citirano: 19.10.2021., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:162:081281

Budan I. Mogućnosti za turističku valorizaciju gastrokulturne baštine Zadarske županije [Diplomski rad]. Zadar: Sveučilište u Zadru; 2017 [pristupljeno 19.10.2021.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:162:081281

I. Budan, "Mogućnosti za turističku valorizaciju gastrokulturne baštine Zadarske županije", Diplomski rad, Sveučilište u Zadru, Zadar, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:162:081281

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.