Sveučilište u Zadru Odjel za turizam i komunikacijske znanosti
Citirajte ovaj rad
Opsenica, F. (2021). Specifičnosti upravljanja ugostiteljskim objektima namijenjenim pružanju usluga hrane i pića (Završni rad). Zadar: Sveučilište u Zadru. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:162:517664
Opsenica, Frane. "Specifičnosti upravljanja ugostiteljskim objektima namijenjenim pružanju usluga hrane i pića." Završni rad, Sveučilište u Zadru, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:162:517664
Opsenica, Frane. "Specifičnosti upravljanja ugostiteljskim objektima namijenjenim pružanju usluga hrane i pića." Završni rad, Sveučilište u Zadru, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:162:517664
Opsenica, F. (2021). 'Specifičnosti upravljanja ugostiteljskim objektima namijenjenim pružanju usluga hrane i pića', Završni rad, Sveučilište u Zadru, citirano: 19.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:162:517664
Opsenica F. Specifičnosti upravljanja ugostiteljskim objektima namijenjenim pružanju usluga hrane i pića [Završni rad]. Zadar: Sveučilište u Zadru; 2021 [pristupljeno 19.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:162:517664
F. Opsenica, "Specifičnosti upravljanja ugostiteljskim objektima namijenjenim pružanju usluga hrane i pića", Završni rad, Sveučilište u Zadru, Zadar, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:162:517664