završni rad
Odnos depresivnosti, anksioznosti i konzumacije hrane

Tudor, Eila
Sveučilište u Zadru
Odjel za psihologiju

Citirajte ovaj rad

Tudor, E. (2019). Odnos depresivnosti, anksioznosti i konzumacije hrane (Završni rad). Zadar: Sveučilište u Zadru. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:162:747794

Tudor, Eila. "Odnos depresivnosti, anksioznosti i konzumacije hrane." Završni rad, Sveučilište u Zadru, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:162:747794

Tudor, Eila. "Odnos depresivnosti, anksioznosti i konzumacije hrane." Završni rad, Sveučilište u Zadru, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:162:747794

Tudor, E. (2019). 'Odnos depresivnosti, anksioznosti i konzumacije hrane', Završni rad, Sveučilište u Zadru, citirano: 07.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:162:747794

Tudor E. Odnos depresivnosti, anksioznosti i konzumacije hrane [Završni rad]. Zadar: Sveučilište u Zadru; 2019 [pristupljeno 07.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:162:747794

E. Tudor, "Odnos depresivnosti, anksioznosti i konzumacije hrane", Završni rad, Sveučilište u Zadru, Zadar, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:162:747794

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.