prikaz prve stranice dokumenta Značaj gastronomije u turizmu otoka Paga
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Značaj gastronomije u turizmu otoka Paga

Sabalić, Ana
Sveučilište u Zadru
Odjel za turizam i komunikacijske znanosti

Citirajte ovaj rad

Sabalić, A. (2019). Značaj gastronomije u turizmu otoka Paga (Diplomski rad). Zadar: Sveučilište u Zadru. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:162:221528

Sabalić, Ana. "Značaj gastronomije u turizmu otoka Paga." Diplomski rad, Sveučilište u Zadru, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:162:221528

Sabalić, Ana. "Značaj gastronomije u turizmu otoka Paga." Diplomski rad, Sveučilište u Zadru, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:162:221528

Sabalić, A. (2019). 'Značaj gastronomije u turizmu otoka Paga', Diplomski rad, Sveučilište u Zadru, citirano: 10.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:162:221528

Sabalić A. Značaj gastronomije u turizmu otoka Paga [Diplomski rad]. Zadar: Sveučilište u Zadru; 2019 [pristupljeno 10.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:162:221528

A. Sabalić, "Značaj gastronomije u turizmu otoka Paga", Diplomski rad, Sveučilište u Zadru, Zadar, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:162:221528

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.