diplomski rad
Mogućnosti za turističku valorizaciju enološke i gastronomske baštine Varaždinske županije

Sedlar, Marta
Sveučilište u Zadru
Odjel za turizam i komunikacijske znanosti

Citirajte ovaj rad

Sedlar, M. (2024). Mogućnosti za turističku valorizaciju enološke i gastronomske baštine Varaždinske županije (Diplomski rad). Zadar: Sveučilište u Zadru. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:162:169850

Sedlar, Marta. "Mogućnosti za turističku valorizaciju enološke i gastronomske baštine Varaždinske županije." Diplomski rad, Sveučilište u Zadru, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:162:169850

Sedlar, Marta. "Mogućnosti za turističku valorizaciju enološke i gastronomske baštine Varaždinske županije." Diplomski rad, Sveučilište u Zadru, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:162:169850

Sedlar, M. (2024). 'Mogućnosti za turističku valorizaciju enološke i gastronomske baštine Varaždinske županije', Diplomski rad, Sveučilište u Zadru, citirano: 16.09.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:162:169850

Sedlar M. Mogućnosti za turističku valorizaciju enološke i gastronomske baštine Varaždinske županije [Diplomski rad]. Zadar: Sveučilište u Zadru; 2024 [pristupljeno 16.09.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:162:169850

M. Sedlar, "Mogućnosti za turističku valorizaciju enološke i gastronomske baštine Varaždinske županije", Diplomski rad, Sveučilište u Zadru, Zadar, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:162:169850

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.