diplomski rad
Utjecaj metode usmrćivanja brancina (Dicentrarchus labrax) na kvalitetu proizvoda

Vojvodić, Valentina
Sveučilište u Zadru
Odjel za ekologiju, agronomiju i akvakulturu

Citirajte ovaj rad

Vojvodić, V. (2024). Utjecaj metode usmrćivanja brancina (Dicentrarchus labrax) na kvalitetu proizvoda (Diplomski rad). Zadar: Sveučilište u Zadru. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:162:623815

Vojvodić, Valentina. "Utjecaj metode usmrćivanja brancina (Dicentrarchus labrax) na kvalitetu proizvoda." Diplomski rad, Sveučilište u Zadru, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:162:623815

Vojvodić, Valentina. "Utjecaj metode usmrćivanja brancina (Dicentrarchus labrax) na kvalitetu proizvoda." Diplomski rad, Sveučilište u Zadru, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:162:623815

Vojvodić, V. (2024). 'Utjecaj metode usmrćivanja brancina (Dicentrarchus labrax) na kvalitetu proizvoda', Diplomski rad, Sveučilište u Zadru, citirano: 08.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:162:623815

Vojvodić V. Utjecaj metode usmrćivanja brancina (Dicentrarchus labrax) na kvalitetu proizvoda [Diplomski rad]. Zadar: Sveučilište u Zadru; 2024 [pristupljeno 08.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:162:623815

V. Vojvodić, "Utjecaj metode usmrćivanja brancina (Dicentrarchus labrax) na kvalitetu proizvoda", Diplomski rad, Sveučilište u Zadru, Zadar, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:162:623815

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.