završni rad
Pomološke i kemijske karakteristike jagode (Fragaria spp.) uzgajane na lokalitetu "Kobatuša"

Stošija Klanac (2016)
Sveučilište u Zadru
Odjel za ekologiju, agronomiju i akvakulturu
Citirajte ovaj rad

Klanac, S. (2016). Pomološke i kemijske karakteristike jagode (Fragaria spp.) uzgajane na lokalitetu "Kobatuša" (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:162:004437

Klanac, Stošija. "Pomološke i kemijske karakteristike jagode (Fragaria spp.) uzgajane na lokalitetu "Kobatuša"." Završni rad, Sveučilište u Zadru, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:162:004437

Klanac, Stošija. "Pomološke i kemijske karakteristike jagode (Fragaria spp.) uzgajane na lokalitetu "Kobatuša"." Završni rad, Sveučilište u Zadru, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:162:004437

Klanac, S. (2016). 'Pomološke i kemijske karakteristike jagode (Fragaria spp.) uzgajane na lokalitetu "Kobatuša"', Završni rad, Sveučilište u Zadru, citirano: 11.11.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:162:004437

Klanac S. Pomološke i kemijske karakteristike jagode (Fragaria spp.) uzgajane na lokalitetu "Kobatuša" [Završni rad]. Zadar: Sveučilište u Zadru; 2016 [pristupljeno 11.11.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:162:004437

S. Klanac, "Pomološke i kemijske karakteristike jagode (Fragaria spp.) uzgajane na lokalitetu "Kobatuša"", Završni rad, Sveučilište u Zadru, Zadar, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:162:004437