Elez, A. (2022). Analiza konkurencije, konkurentska prednost i konkurentsko pozicioniranje u prehrambenoj industriji (Diplomski rad). Zadar: Sveučilište u Zadru. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:162:458222
Elez, Ana. "Analiza konkurencije, konkurentska prednost i konkurentsko pozicioniranje u prehrambenoj industriji." Diplomski rad, Sveučilište u Zadru, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:162:458222
Elez, Ana. "Analiza konkurencije, konkurentska prednost i konkurentsko pozicioniranje u prehrambenoj industriji." Diplomski rad, Sveučilište u Zadru, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:162:458222
Elez, A. (2022). 'Analiza konkurencije, konkurentska prednost i konkurentsko pozicioniranje u prehrambenoj industriji', Diplomski rad, Sveučilište u Zadru, citirano: 10.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:162:458222
Elez A. Analiza konkurencije, konkurentska prednost i konkurentsko pozicioniranje u prehrambenoj industriji [Diplomski rad]. Zadar: Sveučilište u Zadru; 2022 [pristupljeno 10.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:162:458222
A. Elez, "Analiza konkurencije, konkurentska prednost i konkurentsko pozicioniranje u prehrambenoj industriji", Diplomski rad, Sveučilište u Zadru, Zadar, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:162:458222