prikaz prve stranice dokumenta Analiza konkurencije, konkurentska prednost i konkurentsko pozicioniranje u prehrambenoj industriji
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Analiza konkurencije, konkurentska prednost i konkurentsko pozicioniranje u prehrambenoj industriji

Elez, Ana
Sveučilište u Zadru
Odjel za ekonomiju

Citirajte ovaj rad

Elez, A. (2022). Analiza konkurencije, konkurentska prednost i konkurentsko pozicioniranje u prehrambenoj industriji (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:162:458222

Elez, Ana. "Analiza konkurencije, konkurentska prednost i konkurentsko pozicioniranje u prehrambenoj industriji." Diplomski rad, Sveučilište u Zadru, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:162:458222

Elez, Ana. "Analiza konkurencije, konkurentska prednost i konkurentsko pozicioniranje u prehrambenoj industriji." Diplomski rad, Sveučilište u Zadru, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:162:458222

Elez, A. (2022). 'Analiza konkurencije, konkurentska prednost i konkurentsko pozicioniranje u prehrambenoj industriji', Diplomski rad, Sveučilište u Zadru, citirano: 27.11.2022., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:162:458222

Elez A. Analiza konkurencije, konkurentska prednost i konkurentsko pozicioniranje u prehrambenoj industriji [Diplomski rad]. Zadar: Sveučilište u Zadru; 2022 [pristupljeno 27.11.2022.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:162:458222

A. Elez, "Analiza konkurencije, konkurentska prednost i konkurentsko pozicioniranje u prehrambenoj industriji", Diplomski rad, Sveučilište u Zadru, Zadar, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:162:458222

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.