Sveučilište u Zadru Odjel za turizam i komunikacijske znanosti
Citirajte ovaj rad
Budan, I. (2017). Mogućnosti za turističku valorizaciju gastrokulturne baštine Zadarske županije (Diplomski rad). Zadar: Sveučilište u Zadru. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:162:081281
Budan, Ivan. "Mogućnosti za turističku valorizaciju gastrokulturne baštine Zadarske županije." Diplomski rad, Sveučilište u Zadru, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:162:081281
Budan, Ivan. "Mogućnosti za turističku valorizaciju gastrokulturne baštine Zadarske županije." Diplomski rad, Sveučilište u Zadru, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:162:081281
Budan, I. (2017). 'Mogućnosti za turističku valorizaciju gastrokulturne baštine Zadarske županije', Diplomski rad, Sveučilište u Zadru, citirano: 04.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:162:081281
Budan I. Mogućnosti za turističku valorizaciju gastrokulturne baštine Zadarske županije [Diplomski rad]. Zadar: Sveučilište u Zadru; 2017 [pristupljeno 04.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:162:081281
I. Budan, "Mogućnosti za turističku valorizaciju gastrokulturne baštine Zadarske županije", Diplomski rad, Sveučilište u Zadru, Zadar, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:162:081281