prikaz prve stranice dokumenta Specifičnosti upravljanja ugostiteljskim objektima namijenjenim pružanju usluga hrane i pića
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Specifičnosti upravljanja ugostiteljskim objektima namijenjenim pružanju usluga hrane i pića

Opsenica, Frane
Sveučilište u Zadru
Odjel za turizam i komunikacijske znanosti

Citirajte ovaj rad

Opsenica, F. (2021). Specifičnosti upravljanja ugostiteljskim objektima namijenjenim pružanju usluga hrane i pića (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:162:517664

Opsenica, Frane. "Specifičnosti upravljanja ugostiteljskim objektima namijenjenim pružanju usluga hrane i pića." Završni rad, Sveučilište u Zadru, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:162:517664

Opsenica, Frane. "Specifičnosti upravljanja ugostiteljskim objektima namijenjenim pružanju usluga hrane i pića." Završni rad, Sveučilište u Zadru, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:162:517664

Opsenica, F. (2021). 'Specifičnosti upravljanja ugostiteljskim objektima namijenjenim pružanju usluga hrane i pića', Završni rad, Sveučilište u Zadru, citirano: 10.09.2021., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:162:517664

Opsenica F. Specifičnosti upravljanja ugostiteljskim objektima namijenjenim pružanju usluga hrane i pića [Završni rad]. Zadar: Sveučilište u Zadru; 2021 [pristupljeno 10.09.2021.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:162:517664

F. Opsenica, "Specifičnosti upravljanja ugostiteljskim objektima namijenjenim pružanju usluga hrane i pića", Završni rad, Sveučilište u Zadru, Zadar, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:162:517664

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.