prikaz prve stranice dokumenta Analiza gastro kulturne baštine u ugostiteljskoj ponudi Istre i Sjeverne Dalmacije
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Analiza gastro kulturne baštine u ugostiteljskoj ponudi Istre i Sjeverne Dalmacije

Fatone, Iva Giovanna
Sveučilište u Zadru
Odjel za turizam i komunikacijske znanosti

Citirajte ovaj rad

Fatone, I. G. (2020). Analiza gastro kulturne baštine u ugostiteljskoj ponudi Istre i Sjeverne Dalmacije (Diplomski rad). Zadar: Sveučilište u Zadru. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:162:920062

Fatone, Iva Giovanna. "Analiza gastro kulturne baštine u ugostiteljskoj ponudi Istre i Sjeverne Dalmacije." Diplomski rad, Sveučilište u Zadru, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:162:920062

Fatone, Iva Giovanna. "Analiza gastro kulturne baštine u ugostiteljskoj ponudi Istre i Sjeverne Dalmacije." Diplomski rad, Sveučilište u Zadru, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:162:920062

Fatone, I. G. (2020). 'Analiza gastro kulturne baštine u ugostiteljskoj ponudi Istre i Sjeverne Dalmacije', Diplomski rad, Sveučilište u Zadru, citirano: 08.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:162:920062

Fatone IG. Analiza gastro kulturne baštine u ugostiteljskoj ponudi Istre i Sjeverne Dalmacije [Diplomski rad]. Zadar: Sveučilište u Zadru; 2020 [pristupljeno 08.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:162:920062

I. G. Fatone, "Analiza gastro kulturne baštine u ugostiteljskoj ponudi Istre i Sjeverne Dalmacije", Diplomski rad, Sveučilište u Zadru, Zadar, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:162:920062

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.