Sveučilište u Zadru Odjel za ekologiju, agronomiju i akvakulturu
Citirajte ovaj rad
Lacić, A. (2017). Izolacija potencijalno okratoksigenih gljivica iz vinograda u sustavu integrirane proizvodnje na području Zadarske županije (Završni rad). Zadar: Sveučilište u Zadru. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:162:854708
Lacić, Antonia. "Izolacija potencijalno okratoksigenih gljivica iz vinograda u sustavu integrirane proizvodnje na području Zadarske županije." Završni rad, Sveučilište u Zadru, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:162:854708
Lacić, Antonia. "Izolacija potencijalno okratoksigenih gljivica iz vinograda u sustavu integrirane proizvodnje na području Zadarske županije." Završni rad, Sveučilište u Zadru, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:162:854708
Lacić, A. (2017). 'Izolacija potencijalno okratoksigenih gljivica iz vinograda u sustavu integrirane proizvodnje na području Zadarske županije', Završni rad, Sveučilište u Zadru, citirano: 27.09.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:162:854708
Lacić A. Izolacija potencijalno okratoksigenih gljivica iz vinograda u sustavu integrirane proizvodnje na području Zadarske županije [Završni rad]. Zadar: Sveučilište u Zadru; 2017 [pristupljeno 27.09.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:162:854708
A. Lacić, "Izolacija potencijalno okratoksigenih gljivica iz vinograda u sustavu integrirane proizvodnje na području Zadarske županije", Završni rad, Sveučilište u Zadru, Zadar, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:162:854708