University of Zadar Department of Tourism and Communication Sciences
Cite this document
Opsenica, F. (2021). Specifičnosti upravljanja ugostiteljskim objektima namijenjenim pružanju usluga hrane i pića (Undergraduate thesis). Zadar: University of Zadar. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:162:517664
Opsenica, Frane. "Specifičnosti upravljanja ugostiteljskim objektima namijenjenim pružanju usluga hrane i pića." Undergraduate thesis, University of Zadar, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:162:517664
Opsenica, Frane. "Specifičnosti upravljanja ugostiteljskim objektima namijenjenim pružanju usluga hrane i pića." Undergraduate thesis, University of Zadar, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:162:517664
Opsenica, F. (2021). 'Specifičnosti upravljanja ugostiteljskim objektima namijenjenim pružanju usluga hrane i pića', Undergraduate thesis, University of Zadar, accessed 08 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:162:517664
Opsenica F. Specifičnosti upravljanja ugostiteljskim objektima namijenjenim pružanju usluga hrane i pića [Undergraduate thesis]. Zadar: University of Zadar; 2021 [cited 2024 November 08] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:162:517664
F. Opsenica, "Specifičnosti upravljanja ugostiteljskim objektima namijenjenim pružanju usluga hrane i pića", Undergraduate thesis, University of Zadar, Zadar, 2021. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:162:517664