University of Zadar Department of Ecology, Agronomy and Aquaculture
Cite this document
Božin, K. (2023). Sastav masnih kiselina u IQF smrznutoj jadranskoj srdeli u ovisnosti o vremenu skladištenja, ulovljenoj u zimskom razdoblju (Master's thesis). Zadar: University of Zadar. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:162:895873
Božin, Karla. "Sastav masnih kiselina u IQF smrznutoj jadranskoj srdeli u ovisnosti o vremenu skladištenja, ulovljenoj u zimskom razdoblju." Master's thesis, University of Zadar, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:162:895873
Božin, Karla. "Sastav masnih kiselina u IQF smrznutoj jadranskoj srdeli u ovisnosti o vremenu skladištenja, ulovljenoj u zimskom razdoblju." Master's thesis, University of Zadar, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:162:895873
Božin, K. (2023). 'Sastav masnih kiselina u IQF smrznutoj jadranskoj srdeli u ovisnosti o vremenu skladištenja, ulovljenoj u zimskom razdoblju', Master's thesis, University of Zadar, accessed 08 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:162:895873
Božin K. Sastav masnih kiselina u IQF smrznutoj jadranskoj srdeli u ovisnosti o vremenu skladištenja, ulovljenoj u zimskom razdoblju [Master's thesis]. Zadar: University of Zadar; 2023 [cited 2024 November 08] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:162:895873
K. Božin, "Sastav masnih kiselina u IQF smrznutoj jadranskoj srdeli u ovisnosti o vremenu skladištenja, ulovljenoj u zimskom razdoblju", Master's thesis, University of Zadar, Zadar, 2023. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:162:895873