prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj različitih termina defolijacije na neke kvantitativne parametre kultivara Syrah (Vitis vinifera L.) na području Baštice
Access restricted to students and staff of home institution
undergraduate thesis
Utjecaj različitih termina defolijacije na neke kvantitativne parametre kultivara Syrah (Vitis vinifera L.) na području Baštice

Dražić, Anita
University of Zadar
Department of Ecology, Agronomy and Aquaculture

Cite this document

Dražić, A. (2017). Utjecaj različitih termina defolijacije na neke kvantitativne parametre kultivara Syrah (Vitis vinifera L.) na području Baštice (Undergraduate thesis). Zadar: University of Zadar. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:162:436864

Dražić, Anita. "Utjecaj različitih termina defolijacije na neke kvantitativne parametre kultivara Syrah (Vitis vinifera L.) na području Baštice." Undergraduate thesis, University of Zadar, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:162:436864

Dražić, Anita. "Utjecaj različitih termina defolijacije na neke kvantitativne parametre kultivara Syrah (Vitis vinifera L.) na području Baštice." Undergraduate thesis, University of Zadar, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:162:436864

Dražić, A. (2017). 'Utjecaj različitih termina defolijacije na neke kvantitativne parametre kultivara Syrah (Vitis vinifera L.) na području Baštice', Undergraduate thesis, University of Zadar, accessed 25 April 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:162:436864

Dražić A. Utjecaj različitih termina defolijacije na neke kvantitativne parametre kultivara Syrah (Vitis vinifera L.) na području Baštice [Undergraduate thesis]. Zadar: University of Zadar; 2017 [cited 2024 April 25] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:162:436864

A. Dražić, "Utjecaj različitih termina defolijacije na neke kvantitativne parametre kultivara Syrah (Vitis vinifera L.) na području Baštice", Undergraduate thesis, University of Zadar, Zadar, 2017. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:162:436864

Please login to the repository to save this object to your list.